ENRO RO
 
 
 
Acasă / Parteneri  

Endoline Machinery Ltd

Endoline

După cum sugerează şi numele, ENDOLINE Machinery fabrică maşini de ambalare la capăt de linie. Incepand cu anul de debut al productiei 1981, ENDOLINE a evoluat de la producţia de maşini simple de sigilare pentru cutii, la poziţia sa curentă de producător internaţional recunoscut pentru gama variată de maşini şi sisteme de ambalare la capăt de linie.

ENDOLINE a fabricat şi instalat cu succes peste 7.500 de maşini în întreaga lume. Întreg suportul pentru proiectare, fabricare şi tehnică este efectuat prin mijloace proprii, iar cerinţele clienţilor sunt satisfăcute într-un mod eficient şi profesionist. Gama variată de servicii suport oferită clienţilor săi, contribuie la o recuperare eficientă a investiţiilor, fapte materializate prin relaţiile de lungă durată între ENDOLINE şi clienţi.

ENDOLINE este specializată în producţia de maşini cu un raport preţ/calitate avantajos, de la maşini simple semi – automate, la sisteme personalizate complet automate, în funcţie de cerere. Multe din caracteristicile unice particularizează maşinile ENDOLINE să deservească o gamă variată de aplicaţii pentru industria alimentară farmaceutică sau a bunurilor de larg consum.