ENRO RO
 
 
 
Acasă / Aplicaţii / Industria Farmaceutică / Umplerea cu pulberi  

Umplerea cu pulberi

Powder Filling Equipment  Powder Filling Equipment

 

Cu o experienţă de peste 4 decenii în domeniul liniilor industriale de umplere cu pulberi, compania ALL-FILL poate furniza soluţii adecvate de umplere pentru o mare varietate de produse si aplicaţii.

Gama de echipamente include maşini semi-automate, automate in fluxul de producţie si maşini rotative, cu diferite metode de umplere disponibile capabile să satisfacă cerinţele clienţilor. Flexibilitatea capetelor de dozare Auger de la ALL-FILL, indiferent ca sunt acţionate servo, cu convertizor de frecvenţă sau sistem ambreiaj-frână,  permit up-gradări de la sistem volumetric la sistem gravimetric de dozare, sau de la sistem semi-automat la sistem complet automat conform cerinţelor.

Flexibilitatea capetelor de dozare (de umplere) permite procesarea ”curgere liberă” sau ”fără curgere liberă” a pudrelor, granulelor, pastelor, cremelor şi chiar lichidelor cu vâscozitate scăzută, prin reglări uşor de efectuat, neconsumatoare de timp.

 

    CARACTERISTICI şi OPŢIUNI:

  • Dozare intermitenta sau continuă
  • Dozare intre 20 mg - 50 kg
  • Control cu PLC prin ecran monocolor sau color tip “touch-screen”
  • Monitorizarea şi programarea exactă a mişcării permit o mai bună procesare pentru pulberi fine, lipicioase sau  pulverulente
  • Mașini automate in linie disponibile cu 1,2,4 sau mai multe capete de dozare.
  • Precizia de dozare controlată prin validarea greutății nete şi cuprinsă între +/- 0.5% - 1%
  • Mașinile sunt fabricate din oțel inoxidabil 316L pentru părțile care intră în contact cu produsul și din oțel inox 304.
  • Dozatoarele gravimetrice au următoarele variante: ”acționare unică”, ”dozare vrac prin curgere” și ”dozare vrac prin opțiuni prestabilit

 

Cum cea mai mare parte a producției ALL-FILL este destinată industriei farmaceutice, clienților li se garantează că toate echipamentele de umplere vor corespunde standardelor de calitate specifice industriei, inclusiv GMP. Clienții vor primi atât documentație completă pentru a facilita obținerea avizării producției, cât și suport competent la fața locului.

 

Arcon and All-Fill