ENRO RO
 
 
 
Acasă / Aplicaţii / Industria Farmaceutică / Soluţii de ambalare / Ambalare în cutii şi tăvi de carton  

Ambalare în cutii şi tăvi de carton

Cases and Trays

 

ARCON vă furnizează o gamă variată de maşini de ambalat pentru ambalarea secundară în cutii, tăvi şi lăzi de carton: maşini de format cutii – automate şi manuale, maşini de format tăvi, maşini de încărcat în cutii şi tăvi din carton, maşini de sigilat.
 

Furnizorii noștri au o experiență îndelungată în proiectarea și fabricarea mașinilor care vor adăuga liniei de ambalare valoare prin productivitate, la un cost redus. Cu caracteristici constructive unice prin care acestea se adresează unei mari varietăți de aplicații în industria alimentară, produsele tipice ambalate includ snacks-uri, biscuiți, dulciuri și produse gata preparate.

 

  Aici puteti vedea variante diferite de automatizare pentru ambalarea secundara Get Adobe Reader

 

Maşini manuale de formare a cutiilor de carton

 

Case Former Marea varietate de maşini de formare a lăzilor/cutiilor oferă un prim pas spre automatizarea în ambalare secundară.  Proiectată pentru a reduce timpul și efortul necesare pentru ridicarea manuală a cutiilor, mașina pliază partea de jos și menține cutia deschisă în poziție fixă, permițând operatorului să împacheteze în cutie cu ambele mâini. 

 

  Aici puteti vedea o comparatie a modelelor de masini de format cutii de la Endoline Get Adobe Reader

 

 

Maşini automate de formare a cutiilor de carton

 

Case Erector          Case

 

Compania ENDOLINE s-a specializat, de-a lungul unei perioade de peste 25 de ani, în proiectarea și fabricarea maşinilor de format cutii și oferă o gamă variată de mașini care să corespundă diferitelor cerințe.

Maşinile complet automate pot forma și sigila diferite stiluri și mărimi de tăvi ondulate, cutii și lăzi de carton. Ideale pentru operațiuni de ambalare de viteză redusă, medie și mare, maşinile de format cutii pot realiza până la 28 de cutii pe minut.

Sunt disponibile modele diferite constructiv, din oțel, cu vopsea albă (RAL9010) sau oțel inoxidabil, precum și alte extra opțiuni.

 

 

 

 

    Caracteristici

 • Fiabile
 • Eficiente 
 • Versatile
 • Ușor de utilizat 
 • Spaţiu de monate redus
 • Preţ accesibil
 • Sigilate cutii cu bandă auto-adezivă sau adeziv termic

 

  Aici puteti vedea o comparatie a modelelor de masini de format cutii de la Endoline Get Adobe Reader

 

Maşini de format tăvi din carton

 

Tray Erector 500 Series

Trays

 

Maşinile de format tăvi din carton sunt extrem de eficiente, fiabile și flexibile, economisesc spațiu și cresc randamentul productivităţii.

Capabile de a realiza o gamă largă de tăvi de diferite mărimi și forme, ajung până la formarea a 25 de tăvi pe minut.

Eliminând munca manuală, sistemele oferite au flexibilitatea de ajustare usoară conform dimensiunilor tăvilor, oferind în final o ambalare cu un solid suport în vederea stivuirii – tava din carton.

 

Maşini automate de ambalare în cutii de carton

 

ARCON vă furnizează soluţii performante pentru ambalarea produselor în cutii, tavi sau lazi din carton.

Oferim cea mai mică şi rapidă maşină automată de formare a cutiilor şi ambalare în cutii,  caracterizată de abilitatea unică de a ambala în cutie produsele orientate în aproape orice direcţie, inclusiv ambalarea “pe lateral” a produselor.

Cu productivităţi de până la 25 cutii pe minut, maşina poate fi construită pentru ambalare conform specificaţiilor, reducând munca manuală, crescând productivitatea şi eficienţa.

 

Versapack Case Loader

 

Maşina VersapackTM a fost creată urmare a succesului avut de maşina automată de format cutii ENDOLINE 220 şi sistemul RthetaTM Quin pentru capul de ridicare-poziţionare-plasare rapidă a produselor în cutii. Cu o viteză de până la 100 cicluri pe minut şi formare a 20 cutii pe minut, sistemul VersapackTM oferă performanţe excepţionale pentru ambalarea secundară automată a produselor. Maşina este ideală pentru ambalarea automată în cutii de carton a unei game foarte largi de produse din industria alimentară, inclusiv produsele gata preparate, biscuiți, snacks-uri, ceai, cafea și produse proaspete și congelate. Construită modular, cu dimensiuni compacte şi opţiuni pentru viteze de lucru mari sau scazute, maşina VersapackTM de la Endoline înlocuieşte munca manuală pentru ambalarea în cutii.

 

 

 

Maşini automate de ambalare în tăvi de carton

 

ARPAC furnizează maşini automate de ambalare în tăvi din carton cu viteze de până la 120 tăvi pe minut. Maşinile cu mişcare intermitentă sau continuă sunt construite pentru a gamă variată de produse, inclusiv cutii, sticle sau pachete. Caracteristici precum manipularea uşoară a produselor şi baxarea acestora după aşezarea în tavile de carton, asigură o ambalare riguroasă şi rezistentă care protejează produsele de daune ce pot apărea pe durata încărcării. 

Opţiunile de modificări rapide permit operatorului să pregătească maşina pentru ambalarea produselor de diferite mărimi, în mai puţin de 30 minute.

Fiecare echipament poate fi integrat perfect cu un altul, incluzând maşinile automate de format tăvile din carton şi maşinile de ambalat în folie termocontractibilă.

 

 

    Caracteristici

 • Tava poate fi sigilată cu adeziv termic sau bandă autoadezivă
 • Suprafaţa de montare compactă de aprox. 2m x 2m
 • Ridicare produse și plasare în tavi, cu viteză de 70 cicluri pe minut la o încărcătură de 2kg 
 • Flexibilitate în furnizarea formatelor de ambalare pe straturi, pe verticală și orizontală 
 • Ideal pentru prezentarea pe raft cu capacitatea unică de a împacheta produse pe orizontală sau „la latură"
 • Sistem de ridicare personalizat pentru manevrarea cartonului, sigilarea tăvilor, produsele ambalate orizontal sau ambalate flexibil. 

 

 

Maşini de sigilat cutii

 

Case Sealer

 

 

 

Sigilatoarele de cutii sunt destinate creșterii productivității și eficienței operațiunilor de sigilare a cutiilor. Toate maşinile au caracteristici unice, performante și completează maşinile de formare a cutiilor, de ridicare și de încărcare a acestora.

Sigilatoarele de cutii sunt disponibile în variantă semi-automată și complet automată și pot realiza sigilarea cu bandă autoadezivă sau cu adeziv termic. Cu experiență de peste 25 de ani în producerea și fabricarea mașinilor de înaltă calitate pentru sigilarea cutiilor, ENDOLINE vă asigură că veți primi soluția corectă pentru aplicația dumneavoastră specifică.

 

 

 

 

    Caracteristici

 • Sistemul de glisare pe verticală a capului de sigilare superior, permite maşinii procesarea cutiilor deformate peste specificaţii asigurând o sigilare fermă şi conform.
 • Sistemul de glisare pe verticală a capului de sigilare superior permite de asemenea acces rapid la capul de sigilare inferior, fără a fi necesare reajustări ale maşinii 
 • Construcția de două coloane oferă stabilitate ridicată pentru sistemul de lipire, asigurând o funcţionare uniformă a maşinii, fără întreruperi
 • Capetele de sigilare interschimbabile cu uşurinţă, se potrivesc cu cuţitele de tăiere, făcând rapidă reluarea funcţionării, reducând de asemenea şi necesitatea altor piese
 • Designul, pregătirea şi robusteţea maşinilor asigură funcţionarea fără evenimente chiar şi în cele mai dificile medii de producţie

 

  Aici puteti vedea o comparatie a modelelor de masini de format cutii de la Endoline Get Adobe Reader

 

Endoline and Arcon