ENRO RO
 
 
 
Acasă / Aplicaţii / Industria Farmaceutică / Numărarea tabletelor  

Numărarea tabletelor

Tablet CounterTablet Counter

Countec furnizează o gamă de contoare electronice şi aparate aferente concepute pentru a corespunde celor mai înalte standarde ale bunelor practici de fabricare.

Toate tabletele sub orice formă, inclusiv capsulele tari, cu gel moale şi forme neregulate sunt manevrate fără nevoia de a schimba piesele.

Sunt disponibile diferite modele care să corespundă capsulelor de mari dimensiuni, iar cerințele legate de volum şi viteză diferă de la un caz la altul. Disponibile în piese de câte 12 sau 24 cu ajutaj de umplere simplu sau dublu, aparatele corespund unor mari varietăți de containere.

 

    Caracteristici:

  • Operare simplă 
  • Distribuire adecvată 
  • Piese de contact care pot fi înlăturate 
  • Ajustarea calculării controlate în mod digital

 

 

Aparate aferente

Arcon pune la dispoziție o serie de aparate aferente pentru a adăuga valoare liniei de numărare a tabletelor. Acestea includ următoarele:

 

 

Sistem de verificare a greutății brute şi a contragreutății

Pentru a asigura o acuratețe de 100% în numărare, se poate pune la dispoziție un sistem de verificare a greutății cu noile linii de numărare a tabletelor sau cu cele integrate în liniile existente.

Greutățile compacte şi adecvate din gama de 20 mg, greutățile brute şi contragreutățile înregistrează greutatea fiecărui container înainte şi după umplere prin utilizarea celulelor de greutate avansate din punct de vedere tehnologic. Acest lucru permite respingere în linie a containerelor care nu sunt valabile în cazul în care greutatea acestora nu corespunde standardelor.

Sistemul de contragreutate şi greutate brută este cuprins într-o gamă de până la 500 g şi cu o producție de până la 100 containere pe minut.

 

Decriptarea sticlelor / Curățitor aer


Dispozitivul automat de decriptare al sticlelor alege şi aliniază sticle la viteze de până la 120 containere pe minut. Containerele sunt de asemenea răsturnate şi curățate cu aer deionizat înainte să fie răsturnate din nou în poziție verticală pentru procesări ulterioare.  

 

Dispozitiv de inserare sicativ


Arcon pune la dispoziție dispozitive de inserare sicative pentru saci cu gel de silicon în formă cilindrică sau gel de silicon în canistre. Se pot introduce în containere mai mulți saci sau canistre, până la un nr. max. de 5 per sticlă. Aparatele sunt prevăzute cu funcția „dacă nu există sticlă, nu există introducere" şi poate găzdui containere de diferite mărimi prin ajustarea manuală a înălțimii. Aparatul de inserare sicativ complet automat are viteze de până la 120 de containere per minut şi corespunde cerințelor GMP.

 

Dispozitiv de inserare din lână/ bumbac


Destinat utilizării cu funie de bumbac, raion şi poliester, aparatul complet automat poate fi ajustat pentru a cuprinde până la 5 bucăți de vată de bumbac per sticlă utilizând ecranele sensibile la atingere. Putând manevra containere cu diametre cuprinse între 20 şi 120 mm, dispozitivul de inserat vată din bumbac operează la viteze de până la 120 de containere per minut.

 

Maşină de capsulat sticle cu şuruburi/ presă


Arcon pune la dispoziție maşini de capsulat sticle cu şuruburi/ presă prin care se pot manevra sticle cu diametre cuprinse între 20 şi 120 mm la viteze de până la 200 de sticle per minut. Procesul total automat începe prin încărcarea capsulei pentru sticle într-un cilindru de alimentare cu bol vibrator. Pentru aplicațiile maşinii de capsulat rotative cu şuruburi, roțile fixe înşurubează capsulele în sticle. Pentru aplicații legate de capsularea cu presă, o curea cu presiune ajustabilă şi egal distribuită presează capsulele de sticle. Un sistem ajutător de detectare va respinge sticlele care nu sunt cu capsule sau capsulele care au fost presate/ înşurubate în mod incorect.

 

Maşini de etichetat auto-adezive

 

Arcon pune la dispoziție aparate de etichetat auto - adezive pentru aplicarea etichetelor de ambalare pe diferitele containere de mărimi diferite. Aparatele complet automate pun la dispoziție o operare prin acționare cu servomotor pentru etichetare precisă la viteze ridicate şi pot opera până la 350 de containere pe minut. Verificați mai jos gama de containere şi mărimile posibile pentru etichetare:

 

Lungimea etichetelor între 8 - 150 mm
Înălțimea etichetelor între 8 - 100 mm
Mărimea containerelor între   18 - 90 mm

 

 

 

    OPȚIUNI

  • Imprimantă coduri de bare 
  • Scanner coduri de bare 
  • Disc turnant pentru alimentare/ evacuare 
  • Codificator ştampilă la cald / Imprimantă cu jet de cerneală 
  • Detectarea camerei cu sistemul de respingere pentru etichetele care lipsesc / sau cele care nu sunt printate cum trebuie

 

Arcon and Countec