ENRO RO
 
 
 
Acasă / Aplicaţii / Industria Farmaceutică / Umplerea cu lichide / Umplerea Flacoanelor si Filolelor  

Umplerea Flacoanelor si Filolelor


 Sistemele VFM Manipulator            Sistemele monobloc de umplere şi închidere “VFM Manipulator” au fost special dezvoltate pentru aplicaţii de producţie care necesită un mare grad de flexibilitate pentru o gamă extinsă de produse şi serii scurte.

Utilizarea brațelor robotice, special concepute pentru mediul aseptic, face ca aceste maşini să fie adecvate pentru umplerea flacoanelor, cartușelor sau seringilor pre-sterilizate, fără a fi nevoie de sisteme dedicate. La maşinile din seria “VFM Manipulator” service-ul se face exclusiv cu acces printr-o singură latură.

Designul lor compact reduce și optimizează cerințele de spațiu în camera curată.


       

Sistemele VFM Series


Sistemele de umplere şi închidere “VFM” pot procesa până la 24.000 unităţi pe oră, în funcţie de volumul de umplere şi sistemul de închidere.

Designul deschis și liniar al staţiei de lucru face foarte uşor accesul la maşină şi oferă avantaje pentru curăţare uşoară, schimbare rapidă a formatelor de lucru şi integrare facilă cu sisteme RABS (Restricted Access Barrier Systems) deschise sau închise, sau aplicaţii cu sisteme de izolare aseptică.

Componenta de umplere poate fi echipată cu până la 10 pompe rotative, sisteme de pre-gaz, gaz şi post-gaz, precum şi cu sisteme CIP/SIP.

Sistemele de umplere şi închidere “VFM” pot fi folosite ca sisteme independente sau integrate într-o linie care garantează pecizie şi siguranţă maxime pentru producţia farmaceutică.