ENRO RO
 
 
 
Acasă / Aplicaţii / Industria Alimentară / Măcinare / Sisteme de măcinare Air Classifier  

Sisteme de măcinare Air Classifier

Air Classifier Mill

            Air Classifier Mill             

 

Gama de sisteme de măcinare Air Classifier de la Arcon asigură o măcinare mai fină decât sistemele de măcinare standard şi un control mai eficient al distribuţiei dimensiunii particulelor.

Sistemul de măcinare The Air Classifier este în principiu un sistem de măcinare de impact cu un flux regulat de aer, care circulă în interiorul sistemului de măcinare. După măcinare materialul este transportat odată cu aerul, asigurându-se ca particulele care au o dimensiune mai mare decât cea prestabilită să nu părăsească sistemul.

Datorită faptului că produsul nu părăseşte sistemul până ce acesta nu atinge dimensiunea dorită, sistemele de măcinare Air Classifier sunt adecvate pentru aplicaţiile în care procesul trebuie realizat într-o singură etapă. Măcinarea într-o singură etapă elimină necesitatea utilizării de sisteme de sortare şi a sistemelor auxiliare. Eliminarea acestor accesorii reduce costurile şi spaţiul utilizat, asigurând condiţii îmbunătăţite de igienă. Sistemul de măcinare Air Classifier are capacitatea de a măcina particule până la 20µ.

 

     BENEFICIILE UTILIZĂRII DE SISTEME DE MĂCINARE AIR CLASSIFIER

  • Se elimină utilizarea dispozitivelor de sortare
  • Util pentru o gamă largă de aplicaţii
  • Igienic
  • Acces uşor pentru întreţinere şi curăţare
  • Timpii morţi între produse este eliminat

 

 

Arcon logo