ENRO RO
 
 
 
Acasă / Aplicaţii / Industria Farmaceutică / Soluţii de ambalare / Cartonarea complet automată / Maşini de cartonare cu încărcare verticală  

Maşini de cartonare cu încărcare verticală

Aparatele de cartonare cu încărcătură verticală ale Langenpac sunt concepute conform standardelor masive şi pot fi individualizate pentru a corespunde în întregime nevoilor d-stră de ambalare. Împreună cu Arcon şi Langenpac, clienţii au şansa de a găsi soluţii bazate pe o experienţă largă în domeniul aparatelor de cartonare.

 

Vertical Cartoning

VCCTM este aparatul favorit industrial pentru produse de încărcare a ambalajelor din cartoane în poziţie verticală. Cu o capacitate de răsturnare rapidă, cu un design igienic şi un aspect modern, VCCTM este un maşină în continuă mişcare, potrivit oricărei pieţe. VCCTM din cadrul Langenpac oferă un design modular, permiţând integrarea unui maşină auxiliar cum ar fi imprimate, scannere şi alimentatoare de foi volante.

 

 

Vertical Bottle Cartoning

VTFTM a demonstrat prin intermediul multiplelor instalaţii de succes, că este aparatul de cartonare ideal pentru produsele încărcate în containere/ tuburi verticale. VTFTM permite răsturnări rapide şi este un maşină în mişcare continuă care se poate adapta oricărei pieţe.

 

 
 

Arcon logo