ENRO RO
 
 
 
Acasă / Aplicaţii / Industria Farmaceutică / Filmarea Comprimatelor / Uscarea / Învelire/ uscare pentru producție/ mare capacitate  

Învelire/ uscare pentru producție/ mare capacitate

Tablet Coating

 

Arcon pune la dispoziție o gamă de echipamente de filmare a tabletelor ideală pentru filmări cu substanţe apoase, din zahăr, organice şi lichide.

În funcție de densitatea produsului, sunt posibile capacități de 2 - 650 kg/ lot, cu cuve care manipulează volume de 9 - 930 litri/ lot.

Conceput şi fabricat conform standardelor GMP, sistemul exterior de acoperire este fabricat din oțel inoxidabil şi oferă soluții uşor de curățat pentru clienții din industria farmaceutică. O cuvă finisată din oțel inoxidabil din interiorul maşinii asistă mişcarea tabletelor şi asigură eficiența şi igiena procesului de învelire.

În vederea maximizării eficienței de uscare, sistemul de filmare a tabletelor a fost conceput ca o structură de alimentare şi de evacuare cu aer. Brațul glisant al pulverizatorului (patentat) a fost conceput pentru o curățare uşoară şi pentru înlocuirea rapidă a diuzei de pulverizare.

 

    Avantaje:

  • Cuve care pot fi înlocuite
  • Cuve complet perforate, uşor de montat 
  • Noul design permite vizualizarea operațiilor de filmare din interior 

Arcon logo