ENRO RO
 
 
 
Acasă / Aplicaţii / Industria Farmaceutică / Amestecare / Malaxoare de producţie  

Malaxoare de producţie

Pharmatech sunt liderii mondiali în fabricarea şi conceperea blenderelor şi sistemelor de amestec de pudre şi granule în industria farmaceutică.

Filosofia lor este una cât se poate de simplă: fabricarea unui blender sau al unui sistem care să fie adecvat mai degrabă aplicaţiei d-stră decât să forţeze procesul curent pentru a se acomoda noului blender. Conceput pentru utilitatea sa, proiectanţii experimentaţi Pharmatech lucrează cot la cot cu farmaciştii care au ani de experienţă în mediile de producţie farmaceutică.

Gama de blendere de producţie include: blendere în formă de V, blendere cu con dublu, blendere IBC şi blendere pentru bidoane.

 

Blendere în formă de V

V-Shell Blender         V-Shell Blender

Blenderele în formă de V sunt destinate acţiunii de amestec intensiv prin rotirea, scufundarea repetată şi prin amestecarea produsului în acelaşi timp. Modelele cu plinte simple sau duble sunt disponibile în orice mărimi, de până la 6000 litri. Avantajul blenderului cu plintă simplă este următorul: aparatul ocupă mai puţin spaţiu şi permite o instalare uşoară prin perete.

Blenderele în formă de V pot fi fabricate conform oricărei specificaţii, iar cele mai obişnuite modele sunt cele simetrice şi asimetrice.

Blendere cu con dublu

Blenderele cu con dublu determină o acţionare uşoară, eficientă din punctul de vedere al energiei folosite, ideale pentru materialele delicate şi fragile care sunt adesea întâlnite în industria farmaceutică. Acestea sunt concepute în general ca blendere fixe în care conul dublu este ataşat în permanenţă de plintele suport.

Pharmatech poate fabrica blendere cu con dublu conform oricăror specificaţii. Pentru o performanţă optimă, Pharmatech recomandă un unghi intern de 60° la conul inferior, pentru asigurarea unui amestec eficient şi pentru descărcarea produsului.

 

    TRĂSĂTURI

  • Orice mărimi până la 6000 litri
  • Conceput din oţel inoxidabil
  • Conceput conform bunelor practici de fabricare
  • Modele cu plintă simplă sau dublă
  • De sine stătătoare sau montată prin perete
  • Confidenţial pentru orice standard
  • Este pusă la dispoziţie documentaţia completă de validare

 

Blendere intermediare pentru containere în vrac

    Cone Blender        Cone Blender

Datorită formei lor neregulate, containerele IBC sunt containere foarte eficiente pentru amestecare. Principalul avantaj pentru acest tip de blendere este acela că acest blender nu poate fi contaminat de produs de vreme ce containerele IBC sunt încărcate şi descărcate din blender. Acest lucru este în special convenient în mediile cu produse multiple, acolo unde aparatul trebuie să amestece diferite produse într-o perioadă scurtă de timp. Aşa cum se întâmplă şi în cazul blenderelor Pharmatech, blenderele IBC sunt fabricate din oţel inoxidabil şi acestea corespund standardelor GMP. Adecvate pentru containere IBC de până la 4000 de litri, blenderele pot fi de sine stătătoare sau instalate prin perete.

Tipuri disponibile de blendere IBC:

 

IBC Blender

IBC Blender

 

Blender cu cadru C

C-Frame Blender

IBC este prins prin intermediul barelor de prindere situate la capătul IBC. Containerul este ridicat înainte de îndeperea amestecului
   
 Braţe universale

Universal Arms

Containerul IBC este echipat cu o pereche de tuburi care se potrivesc pe două ştifturi de la acţionarea individuală. Braţele universale sunt potrivite pentru containere IBC cu o capacitate de până la 1000 litri.
   
Carcasă de Blender

IBC Cage Blender

Carcasa blenderului este destinată asigurării containerelor IBC la punctele de locaţie speciale echipate pe partea superioară şi inferioară.
   
Blendere de ridicare ale containerelor IBC

IBC Hoist Blender

Blenderele de ridicare ale containerelor IBC permit ridicarea IBC după amestec, descărcând produsul în următorul aparat pe linie. Acest lucru oferă versatilitate şi este potrivit acelor medii unde spaţiile sunt limitate.

 

Blendere bidoane

Drum Blender

Bidoanele sunt uşor de manevrat, mai puţin costisitoare decât majoritatea containerelor de amestec şi asigură o bună performanţă la amestec. Pharmatech fabrică blendere bidoane din oţel inoxidabil şi sunt adecvate pentru bidoane de până la 500 litri, iar aparatele sunt conform standardelor GMP.

 

 

Arcon and Pharmatech